tweelingen horoscoop

Horoscoop: Tweelingen

Voor wie het nog  niet wist Tweelingen zijn hele leuke blije mensen !! Nieuwsgierig en leergierig. Alles is interessant en ze willen veel weten. 

Bij Tweelingen hoort het element lucht, denken is dus erg belangrijk. Zoals een kreeft zaken en personen via het gevoel ervaart, gaat dat bij Tweelingen via het denken. Feiten met elkaar in verband brengen, het zo logisch mogelijk benaderen en verwerken van ervaringen en gebeurtenissen. De nadruk ligt dus op het abstracte denken.

tweeling quote 3

Tweeling is een gezellige tafelgast

Alles is interessant daarom is Tweelingen een prater en een denker. Ze zijn vaak bijdehand, alert, vrolijk en vriendelijk. Ook bezitten zij het vermogen om zich uit alle mogelijke narigheid te praten. Een verhaal gaat nooit van A naar B, maar via omwegen praten is hun lust en hun leven. Wat vaak opvalt is dat zij met hun handen “praten” dat geeft het beweeglijke aan. Om hun verhaal kracht bij te zetten helpen gebaren. Let maar eens op als je Tweelingen kent.

tweeling quote

 

 

Stilte

Als Tweelingen kun je geestelijk en zelfs wat betreft je uitstraling altijd jong blijven. Je blijft levendig en geïnteresseerd in alles wat er in de wereld gebeurt. Het denken stop zetten is een onmogelijke opgave, toch heeft dit alles met Tweelingen te maken. Veel mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren hebben af en toe behoefte aan stilte in het hoofd.

tweeling quote 2

Een geleide meditatie is een denkproces. Je verbeeld je een rots te zijn en gedachten zijn wolken die je voorbij ziet gaan, je ziet ze wel, maar besteed er verder geen aandacht aan. Allemaal denken dus. Een nadeel kan zijn dat de interesse al snel verflauwt: iets anders kan nog interessanter zijn! Zij kunnen zich gemakkelijk door een ander laten beïnvloeden. Vandaar dat er wel wordt gezegd over Tweelingen zoals de wind waait, waait mijn jasje en dat het net vlinders zijn van de ene naar de andere bloem.

tweeling quote

Mercurius

Mercurius is de planeet die bij dit teken hoort zoals bv de maan bij kreeft en de zon bij het teken leeuw. Mercurius is na de maan de snelste planeet hij loopt in 2 weken door 1 teken heen (daar doet de Zon dus 1 maand over). Mercurius is dus de planeet die over communicatie gaat. Heel belangrijk zeker in het huidige communicatietijdperk.

Balans

Er zijn twee duidelijke kanten aan dit teken. Aan de ene kant de flitsende geest en aan de andere kant behoefte aan stilte. Die balans is voor Tweelingen heel erg belangrijk.

Als je  nu  nieuwsgierig bent  geworden naar  waar jouw Mercurius in jouw horoscoop staat mail dan je geboortedatum dat is voldoende: marjorie@connectyourself.nl

Volgende maand: Kreeft!