Wat mannen moeten weten over moederdag

Mannen, dit bericht is voor jullie geschreven. Het gaat hier even niet over knutseltips of andere liefdes uitingen van kinderen naar hun moeder toe. Dit gaat over jullie. Dit is namelijk hét moment om je vrouw in het zonnetje te zetten. Om haar te laten voelen dat ze erkent wordt als hardwerkende, toegewijde, liefdevolle moeder. Denk daar niet te lichtzinnig over! Zo van: “Ach. Dat zal wel mee vallen. Ik doe ook genoeg voor het gezin.” Bla bla. Hier stop ik jullie gedachten. Niet nadenken over waarom je géén moeite zou doen voor moederdag. Denk eens na waarom je wél moeite zou doen voor moederdag. Oftewel, what’s in it for you?

Heb ik je aandacht? Mooi. Voordat ik je de bennefits van een geslaagde moederdag zal vertellen is het belangrijk om nog even stil te staan bij de kern boodschap die je wilt overbrengen aan je geliefde op moederdag: Je wordt erkent. Je verdient het. Je bent het waard! Waarom is dit zo belangrijk, denk je nu. (lees gewichtig): Het is de brandstof voor het komende jaar, waar moeders op zullen teren. Niet te vlug overheen lezen: Het is dé brandstof voor het komende jaar…

Dus wat betekent dit voor jou?

Eén dag investeren is een jaar lang een gemotiveerde TOP partner aan boord hebben van jouw schip. Dat is een ROI van zeg 1 op de 365 dagen is: 36400% (pauze om het even te incasseren) BAM. Ik denk, dat de grootste bedrijven dezer aarde stik jaloers zouden zijn op deze onnoemelijke hoge succes percentage. Dit zijn cijfers “Om je vingers bij af te likken”. Zou Mark Rutte zomaar kunnen zeggen.

Tuurlijk zullen wij niet altijd die stralende zonneschijntjes zijn die voor dag en dauw klaarstaan om de behoefte van het gezin te vervullen en ieder individueel lid daarvan… Lid is in dit geval tweeledig…
Maar dat verlies, die paar druppels op een gloeiende plaat, wegen niet op tegen dat onnoemelijke gigantische succes rendement van 36400%..

Nu trek je mijn stelling in twijfel.

Hoezo erkenning dé brandstof. Geloof je me niet? Het is echt heel simpel. Vrouwen willen gezien worden. Vrouwen willen (positieve) aandacht. Mannen willen sex. Misschien vanuit die hoek de connectie maken? Denk maar aan voorspel. Dat begint niet onder de lakens. Dat begint vanaf het moment dat je opstaat en verteld: “Goedemorgen lieve schat, wat zie je er toch prachtig uit als je net wakker wordt. Je bent echt een natuurlijke schoonheid weet je dat? Wil je koffie? Thee? weet je wat ik heb bedacht schat? Het is alweer veel te lang geleden dat we onszelf lekker hebben verwend. Weet je wat wij gaan doen vanavond? Wij gaan eens lekker uit eten in ons favoriete (veel te dure) restaurant. Ik heb oppas geregeld dus maak je daar geen zorgen over. Jij hoeft nergens aan te denken. Trek die mooie jurk aan die je zo sexy staat. (heb je ook meteen het ‘wat trek ik aan-dilemma gecoverd)”. En voeg toe voor extra succes: “We nemen ook gewoon lekker een taxi. Geld speelt vanavond even geen rol. Kunnen we allebei genieten van dat lekkere wijn arrangement. En weer eens helemaal bijkletsen”. Binnen! Dat is je voorspel. De kans is groot dat het die ochtend, dat zelfde moment al bingo is! – Is dit nog nieuwe informatie voor een aantal mannelijke lezers? Bij deze, youre welcome. En voor de partners van die mannen uiteraard ook: heel graag gedaan.

Is de connectie gemaakt?

Dus heren, grijp deze kans en trek eens goed de portemonnee. Wees creatief en zorg dat je liefje belachelijk en schandalig verwend wordt! Niets is te gek! Het is tenslotte maar één dag in het jaar.. 😉 Hieronder heb ik een top 5 van de leukste cadeautjes samengesteld en tot slot een SUPER TIP om de moeder in kwestie heel gelukkig te maken. Wil je meteen weten wat dat is? Klik hier.

 

Top 5

Een kleine moeite en een groot gebaar is natuurlijk die leuke kaart, bloemen of bon bons. En + en + en mag ook! Je maakt het jezelf een stuk makkelijker om dat van te voren online te regelen. Bij Greetz bieden ze alles tegen een leuke prijs aan en je kunt overal een persoonlijke boodschap op drukken!

bloemen en kaart

 

Top 4

Als je alle Kanvas, plexiglas of hout fotobedrukkingen zat bent, kies dan weer een stijlvolle fotolijst om je geliefden te tonen. Bijvoorbeeld deze fotolijst van Henzo.henzo fotolijst

 

Top 3

Is je vrouw al lid van de club van de relaxte moeders op Facebook? Aanrader! Heel veel herkenbare met humor gebrachte scenario’s van een doorsnee gezin. Het werkt relativerend, soms zelfs troostend en de humor is aanstekelijk. Er is nu ook een zogenaamd handboek voor moeders met handige tips om relax te blijven.

Relax mama handboek voor moeders

 

Top 2

Dit is nou echt een cadeautje voor beidde. Zeg nou eerlijk! Vaak kunnen moeders opgaan in hun drukke agenda en neigen zich zelf dan een beetje te verwaarlozen. Dan hebben wij een attente man nodig die ons mooie lingerie cadeau geeft! TIP TIP TIP

lingerie hunkemoller

Top 1

Wil je nou echt all out gaan, neem je duifje dan een weekendje mee naar een romantisch kasteel of landhuis voor het echte vuurwerk. Schakel je lieve (schoon) moeder in voor de oppas en gaan met die banaan! 😉

 

kasteel suite

 

en save the best for last… deze is zo obvious die mág gewoon niet ontbreken.

Het beste cadeau voor moederdag is natuurlijk dit! (hoeft niet alleen met moederdag, dit mag elke week wat ons betreft..)

 

ps. Mannen, ik beloof bij deze dat ik ook aan jullie dag speciale aandacht zal schenken en een motiverend en inspirerend artikel zal trachten te schrijven. Heb je nu al een idee over wat daar dan in zou moeten staan? Laat even een reactie achter en motiveer je zelf. Wie weet vind je jouw idee terug in het artikel.