paprika smoothie weerstand

SMOOTHIE MET PAPRIKA VOOR EEN GOEDE WEERSTAND

Het is koud en de verkoudheid slaat je om de oren! Bewapen jezelf met deze smoothie voor een goede weerstand.

Wij hebben hier al onze eerste verkoudheid voor de kiezen gehad. In een gezin is iedereen van elkaar afhankelijk voor het goed en wel functioneren en is een goede weerstand van LEVENSBELANG. Nu is het laatst weer in het nieuws gekomen dat elke dag naar buiten gaan een must is voor je gezondheid. Eigenlijk gaan we veel te weinig naar buiten en leven we voornamelijk binnen. Van thuis naar de auto naar kantoor en vice versa.. Nu schijnt ook de lucht in Nederland niet “je van het” kwaliteit te zijn- fijn! Maar buiten is de lucht nog altijd schoner dan binnen. Elke dag even luchten door de ramen open te gooien is dan ook een officieel advies. Maar wat kunnen we nog meer doen aan die weerstand? 

[easy-tweet tweet=”It is health that is real wealth, and not pieces of gold and silver. Gandhi” hashtags=”bagelsandbackbends”]

Een smoothie is een goede manier om extra groente en fruit binnen te krijgen. Mijn yogi-leraar vond mij altijd een mietje om groentedranken met fruit te mixen, maar ja, het is wél lekkerder….. 😉 Ik vind dit een smoothie bij uitstek voor een goede weerstand. Makkelijk en simpel, en vol goede vitamientjes.

Ingrediënten van deze paprika smoothie voor je weerstand:

1 wortel 

2 appels 

50 g frambozen 

1 rode puntpaprika

Benodigdheden:

blender of staafmixer

Bereidingswijze:

Pureer alles in een blender of met een staafmixer mooi glad en geniet van dit goede begin van je dag!

 

[icon type=”glyphicon glyphicon-user”] Dit recept werd mede mogelijk gemaakt door Hellofresh