nivea sensitive

Review NIVEA sensitive reinigingsmelk

Sinds mijn zwangerschap heb ik een gevoelige huid. Het reageert fel op bepaalde producten en het is dus aan mij om te ‘onderzoeken’ welke producten het best bij mijn huid passen. Mijn huid is gedehydrateerd met een mooi woord (droog!) en soms branderig. Ik besloot de reinigingsmelk van NIVEA te testen en te reviewen:

Het product:

Deze nieuwe NIVEA Sensitive gezichtslijn, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het pretendeert natuurlijke ingrediënten te gebruiken maar dat zie ik niet perse terug in de ingrediëntenlijst. De reinigingsmelk kost je €5,49.

Ingrediënten:

Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Sodium Palmitate, Glyceryl Stearate, Sodium Stearate, Sodium Carbomer, Sodium Myristate, Sodium Arachidate, Sodium Oleate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Op hun website bieden ze een handige test aan om te kijken of deze lijn past bij jou: http://www.nivea.nl/producten/campaigns/ext/nl-NL/sensitive-skin/questionnaire

Wat belooft het product:

Bij gebruik met een NIVEA Sensitive verzorgingsproduct, helpt het de drie tekenen van een gevoelige huid te verminderen:
1. Roodheid 2. Trekkerigheid 3. Droogheid

  • Reinigt diep, verwijdert make-up en mascara.
  • Hydrateert de huid.
  • Bevat geen parfum, kleurstoffen en parabenen.

Gebruik:

Zachtjes in de huid masseren met de vingertoppen, in kleine cirkels. Daarna verwijderen met een wattenschijfje of afspoelen met water. Is ook geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.

nivea sensitive reinigingsmelk

Test:

UiterlijkDe vertrouwde NIVEA kenmerken zoals we die gewend zijn met paarse accenten, niet bijzonder, niet onaardig.
SmeerbaarheidSmeert prima vanwege de dunne substantie. Je kunt het gemakkelijk inmasseren en verwijderen met wattenschijfje. Het maakt goed schoon.
OpneembaarheidNadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt voelt het zacht en gehydrateerd aan.
GeurNagenoeg geurloos.
EindresultaatIk ben enthousiast over dit product. Het is zacht genoeg voor mijn huid, verwijderd vrij makkelijk en goed de make-up en mijn huid voelt daarna prettig aan. Ik vind dat ze hun belofte nakomen.
AanraderAbsoluut! Welkome afwisseling met alle dure producten.
[icon type=”fa fa-quote-left”]Vond je mijn review nuttig? Heb je een vraag of zelf een ervaring met dit product? Durf te delen![icon type=”fa fa-quote-right”]