Louis Widmer Remederm

Louis Widmer Remederm Review

Na mijn vorige review over de producten van Louis Widmer, was ik best wel enthousiast. Ik besloot om ook de Louis Widmer Remederm uit te testen. Lees hier mijn review.

Dermatitis Periorales

Mijn huid vóór deze test was niet zo best.. Mijn huid was zo droog, het leek wel een olifanten huid! Ja, het was winter, dan is het droger dan normaal, maar dit had ik niet eerder zo extreem ervaren.. In de spiegel zag ik de fijne gezichtslijntjes sterker naar voren komen. Daarbij had ik weer rode vlekken op de plekken waar ik c.a 2,5 jaar geleden dermatitis periorales had (Een ontsteking in de huid). Nu ben ik, net als toen, ook zwanger. Dan kunnen hormonen zorgen voor extra gevoeligheid en maar weinig cosmetica kan verdragen worden.

 

Droge en overprikkelde huid

Met zo’n overprikkelde huid wil je niet maar alles gaan smeren. Even denken wat ik nu het beste kon doen.. Toen bedacht ik mij dat ik een positieve ervaring had met Louis Widmer- zie mijn vorige review. Het was alweer een tijdje geleden, was het geen moment opname van enthousiasme? Ik besloot het toch te gaan proberen en zocht online welke crème ik het beste kon gebruiken.

Dit zit in Louis Widmer Remederm parfumvrij

Dit moest em worden: “Remederm Gezichtscrème is speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer droge huid. Ze is ook geschikt voor een ruwe en geïrriteerde huid. De crème beschermt, verzorgt en hydrateert de huid dag en nacht.” Wat fijn, een crème die ik dag én nacht kan smeren, en geen aparte oog/lip crème voor nodig heb. Dit maakt het extra rustig voor de huid en kan het goed zijn werk doen.

“Vitamine A heeft een gunstige invloed op de huid en versterkt de hydratatie. Panthenol kalmeert de geïrriteerde huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen. Ureum heeft een hydraterende werking. De biostimulatoren regenereren de huid en houden de hydratatie in balans.” Er zit dus niet te veel in, en de hoofdbestanddelen zijn precies wat mijn huid op dit moment hard nodig heeft.

“De W/O-emulsie wordt zeer goed door de huid verdragen. De crème is vooral geschikt voor de behandeling – dag en nacht – van de bijzonder droge gezichtshuid.”

Ik hoop dat het inderdaad zo goed wordt verdragen.. want dat lukt op dit moment maar met weinig..

—————————-

SHOP HIER JOUW LOUIS WIDMER REMEDERM

—————————-

Ik heb de crème drie weken getest, en hier zijn mijn bevindingen

Louis Widmer Remederm Drie weken lang heb ik de crème dag en nacht gesmeerd. Allereerst: Het is een fijn formaat wat je voor de prijs thuis krijgt. Hier kan ik tenminste even mee door.

Het is parfumvrij wat in mijn geval een belasting minder is voor de huid. Heel prettig. De crème is vrij licht en smeert goed uit. Omdat het in een tube/fles zit, is het een stuk hygiënischer dan wanneer je telkens met je vingers in een potje roert.

Ik heb de fluïde variant, dat wil zeggen dat de crème wat lichter is en makkelijker uitsmeert. Ook zorgt de fluïde ervoor dat de crème goed intrekt. De eerste week heb ik even gewacht met make-up te smeren op mijn huid. Wel heb ik mascara en wenkbrauw potlood gebruikt.

Test Louis Widmer remederm week 1:

De eerste week was met name een verademing voor mijn huid. Ik had immers alle extra belasting weggenomen en enkel gezorgd voor hydratatie. Eerst verdwenen de pukkeltjes, later kwamen er weer wat terug.. Spannend hoe dit zich gaat ontwikkelen.. louis widmer remederm

Test Louis Widmer remederm week 2:

De tweede week stabiliseerde mijn huid, dit was niet alleen voelbaar maar ook zichtbaar. Alle pukketjes waren nu weg, de rode vlekken in mijn gezicht stukken (!) minder, en geen olifantenhuid meer! Woohoo!

Test Louis Widmer remederm week 3:

Alweer de derde week achter de rug en wát een groot verschil met 3 weken geleden. Ik vond het nog best snel gaan moet ik zeggen. Het is onzin om te denken dat een crème al binnen 24 uur al dit effect heeft, dat moet je er ook niet van verwachten. Maar na 3 weken zo’n rustige en gehydrateerde huid vind ik persoonlijk een top prestatie. Deze crème doet precies wat je ervan veracht en voor niet te veel geld.

Ik smeer overdag over mijn remederm creme nog een lichte CC creme. Er wordt verteld dat je met een BB of CC creme geen dagcreme hoeft te gebruiken, maar mensen met een (intens) droge huid zullen weten waarom ik dat dus niet doe. En ik moet zeggen, dit gaat hartstikke goed. Ik let er extra op dat de huid goed schoon is en blijf zowel overdag als voor het slapen gaan met de Remederm smeren. Dit geeft een hele solide basis. Rust in de tent!

————————–

SHOP HIER JOUW LOUIS WIDMER PRODUCTEN

louis widmer remederm Wat kan ik deze crème aanbevelen zeg! Wat ik ook heel fijn vind is dat je geen 80 euro hoeft te betalen voor een petieterig potje maar gewoon een gangbare prijs voor een lekker formaat.

—————————-

SHOP HIER JOUW LOUIS WIDMER REMEDERM:

louis-widmer-remederm-fluide-4
             

Ik hoop dat je deze review nuttig vond!