Homemade chocolade met zout
Deze homemade chocolade met zout is Succes gegarandeerd! Al vaak gemaakt dit recept. Het enige waar je voor op moet passen is dat je niet te gulzig wordt en dat is serieus want het is TE lekker.
Ik zag het recept van Nigella’s kitchen en het deed mij letterlijk het water in de mond lopen. Ik was nog niks van plan. Maar toen ik zag hoe ongelofelijk makkelijk dit te maken was kon ik de verleiding al helemaal niet weerstaan en ben dezelfde dag (!!) nog naar de supermarkt gesjeest om de ingrediënten te halen. Dit moest ik maken! Het thuisfront protesteerde ook helemaal niet dus die avond nog ben ik aan de slag gegaan en stond ik (on)geduldig achter mijn fornuis deze overheerlijke chocolade brei te maken. Trots op het resultaat zat ik te lekkerbekken van deze overheerlijke zelfgemaakte chocolade repen met zout: Een hemelse combinatie!
Voorbereiding: 30 minuten
Wachttijd: 4 uur
Benodigdheden Homemade chocolade met zout:
Stappenplan homemade chocolade met zout:
Koken doe je met je handen!
Er mag nog wat boter bij, laten we daar nou niet moeilijk over doen 😉
GENIET!
En? heb je hem gemaakt? Wat vond je ervan? Laat een reactie achter en deel het recept!
xx-Janneke
… En het was toch lekker! Bedankt voor je lekkere stukje. Ik ben van plan het zelf ook te maken en dan trakteer ik jou! :-)) Thanks Janneke!