detox buik

De meest effectieve ‘Detoxer’ die je niet had verwacht

Het is een hype. Detoxing. Kuuroorden vieren hoogtij met deze succesformule. Bakken met geld voor een weekend lang sapjes. Maar misschien is er wel een veel simpelere, natuurlijke en toegankelijke manier..

Detoxing is op dit moment zo populair dat je van gekkigheid niet meer weet wat je nu moet aanschaffen. Maar echt, de fabrikanten gaan LOS! Detox supplementen, detox shakes, detox voetenbaden, detox pleisters en de lijst gaat maar door. Detox lijkt het modewoord van deze eeuw te zijn. Het is een noodzakelijke factor in onze zoektocht naar een optimale gezondheid, gewicht en schoonheid.

Vergeten we niet iets?

Maar in onze verwoede zoektocht naar de ultieme detox hebben wij misschien wel de meest voor de hand liggende detox hulp over het hoofd gezien (gaat niet niet altijd zo?): Water!

 

NIETS ondersteunt reiniging van het lichaam zoals water dat kan. De oudste en meest krachtige natuurlijke detox hulp ooit. Door het te drinken (ook zweten of zwemmen in het water), is water gebruikt om gifstoffen te verdrijven, en de gezondheid te herstellen al sinds het begin van de mensheid.

Drink veel water

We zijn misschien wel allemaal bekend met de gevaren van uitdroging, vaak realiseren we ons niet dat kleine gezondheidsproblemen zoals; obstipatie, droge en jeukende huid, acne, urineweginfecties, hoesten, niezen en hoofdpijn allen een mogelijk gevolg van uitdroging kunnen zijn.

Het drinken van 2 liter water per dag kan drastisch bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid. Om je lever en andere ‘reinigingsorganen’ te helpen met het schoonmaken van je lichaam drink je dus dagelijks vaak water (ook weer niet te veel drinken,- hou de 2 liter aan). De verbetering zal snel merkbaar zijn: een heldere en stralende huid, een betere immuniteit, een betere spijsvertering, minder (hoofd) pijn, gewichtsverlies, minder cellulitis, een betere concentratie en hernieuwde vitaliteit en energie.

En? Heb je al dorst? 🙂

xx- Janneke

 

 

bronnen: pureinsideout.com, budhi.nl, gezondheidsnet Boek: “Je bent niet ziek je hebt dorst”.