afvallen met deze superfoods

SNEL AFVALLEN MET DEZE 3 SUPERFOODS

Vaak zoek ik eindeloos naar recepten en dagschema’s die een beetje lief voor mijn lijf zijn, maar óók voor mij! Begrijp je wat ik bedoel? Ik wil niet een hele dag op een selderijstengel kauwen en ik geloof ook niet dat ik daar een leuker mens van wordt. Je hebt super veel verschillende soorten diëten die allen op iets ander focussen. Ik heb 3 superfoods gevonden die je heel erg zullen helpen bij het afvallen en je zult je goede humeur blijven houden.:-) 

Amandel Noten

Noten zijn verpakt met mono-verzadigde vetzuren (de goede vetten). Ze hebben bewezen te helpen met het temperen van de eetlust. Een eiwitrijk tussendoortje zoals amandelen kan het aantal calorieën die je verbrandt voor meer dan 3 uur verhogen. Een handje amandelen bevat een hoog gehalte aan vitamine E, en kan ook het geheugen verbeteren.

Eieren

Dat eieren gewichtsverlies ondersteunen, is inmiddels breed bewezen en geprezen. Onderzoek toont dat het eten van 2 eieren (rijk aan eiwitten en voedingsstoffen) als ontbijt voor 5 dagen per week het energieniveau stimuleert,de spierkracht verbetert, en het afvallen verspoedigd. Ei-eiwit houdt ook de hongergevoel wat langer weg.

Volle granen

Volle granen zijn bekende superfoods om af te vallen. Het lichaam verbrandt twee keer zoveel calorieën met hele granen die rijk zijn aan vezels, zoals bruine rijst of suikermaïs dan bewerkte voedingsmiddelen. Volle granen helpen ook bij een stabiel energiepeil en het verminderen van sugargravings

Vind je dit interessant? Lees dan vooral ook 3 superfoods tegen stress.