Roc Enydrial

Review ROC Enydrial

Na een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling kreeg ik advies waar ik toch minder ontspannen van werd. Mijn huid was zwaar gedehydrateerd..Rimpel alert! Dat betekende actie ondernemen – en snel. Eenmaal op onderzoek stuitte ik op de crème van ROC enydrialzelfs voor de droogste huid. Ik besloot deze voor jullie te reviewen.

RoC Enydrial Extra-emollient

In 1957 werd RoC opgericht door apotheker Jean-Charles Lissarrague uit Parijs. De naam RoC is een afkorting van de naam van de apotheek waar Lissarrague het merk heeft opgericht: de apotheek Rogé Cavaillés. Lissarrague was een pionier in het zoeken naar ongeparfumeerde formules die het risico op allergieën aanzienlijk deden dalen. RoC, specialist in verzorgingsproducten om tekenen van huidveroudering tegen te gaan, richt zich tot vrouwen en de specifieke behoeften van hun huid.

RoC gezichtscreme:

Deze verzachtende crème hydrateert rijkelijk en diepgaand; zelfs de droogste huid. Het versterkt de afweer van de huid, beperkt het vocht verlies en verzacht een geprikkelde droge huid. Het is een parfum vrije formule en verstopt de poriën niet. Het product belooft de huid onmiddellijk te kalmeren, hydrateren, en helpt mee om de huid barrière te herstellen. Er wordt geadviseerd deze crème 2 maal daags te smeren en ik gebruik hem dus ook als nacht crème. Ik merk ook dat mijn gezicht zowaar minder droog en trekkerig aanvoelt. Ik ben enthousiast.ROC

Hoofd bestandsdelen:

  • An emollient complex (Glycerin + Shea butter) for a nutritive action.
  • Mineral oil extracts for a protective barrier action.
  • A trio of soothing agents for a comforting action.
  • Essential fatty acids for a skin restoring action.

Bron: http://www.roc.com/dermatologic/enydrial/extra-emolient-cream

 

Mijn mening:

UiterlijkVoor het uiterlijk hoef je het niet te doen. Ziet er degelijk, misschien zelfs een beetje saai uit. Wel staat er groot Dermatologic op gedrukt. Wat dan weer een autoriteit op dit gebied suggereert.
SmeerbaarheidHet heeft een romige textuur en kan gemakkelijk op de huid gesmeerd en gemasseerd worden. Lekker romige crème die toch goed opneemt, het kan dus gewoon.
OpneembaarheidOndanks de ‘romigheid’ neemt de crème goed op.
GeurGeen. De crème is geurloos.
minpuntIk mis een hoop informatie op de website over deze producten! Op de Engelse website staat meer.
EindresultaatIk ben gelijk verslaafd, super fijne crème die zowel overdag als ’s nachts kan.
AanraderIedereen met een droge huid: probeer dit!
Prijs (indicatie)Gemiddelde prijs op internet €12,50. Gespot voor €11,99

Vond je mijn review nuttig? Heb je een vraag of zelf een ervaring met dit product? Laat een reactie achter.