Choco love: rauwe cacao poeder

Rauwe cacaoNatuurlijk zoek ik naar bewijs dat chocolade gezond is en dat het heel goed is om te eten! 😛 En het is me gelukt ook! Wist je dat van alle voedingsmiddel op deze aarde onverhitte, onbewerkte cacaopoeder de meeste antioxidanten en flavonoïden (helpt bij o.a. stofwisseling) bevat?

De rauwe cacao is niet alleen zeer gezond vanwege de antioxidanten, maar heeft ook een heel soepel en natuurlijk effect op de gesteldheid waardoor je je blij en bijzonder vitaal voelt. Het brengt je in een staat van helder bewustzijn.

Het doel van deze antioxidanten is het lichaam te beschermen van vrije radicalen en zo het verouderingsproces tegen te gaan. Een groot aantal van deze antioxidanten kan men terugvinden in pure chocolade met een zo’n hoog mogelijk cacao percentage, maar vooral in rauwe cacao

 

Cacao helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie, spijsvertering, lagere bloeddruk, stimuleert de nieren en bevordert de eetlust.

Eet smakelijk!