kerstcadeau voor een man

5 KERSTCADEAU’S VOOR MANNEN BUDGET VERSIE

Wie zegt dat cadeau’s duur moeten zijn? Sterker nog, attention is the new luxury.

In onze drukke, op media georiënteerde wereld is het geven van je onverdeelde aandacht van niet te onderschatten waarde. Door je telefoon even weg te leggen en je ogen in plaats van op het scherm te richten op de persoon die voor je zit, geef je diegene het gevoel dat hij of zij er echt toe doet. Oftewel: door even de verbinding te verbreken ben je meer verbonden met je omgeving. 

[easy-tweet tweet=”Attention is the rarest and purest form of generosity. simone weil” hashtags=”bagelsandbackbends, powerofgiving, quotes”]

En je hebt zoveel te geven, zowel aan anderen als aan jezelf. Tijd, energie, mededogen en aandacht zijn allemaal dingen die veel voor een ander kunnen betekenen. Hoe kun je dat beter laten zien dan door hem een heerlijke massage te geven? En je lief zal vast niet de beroerdste zijn om een massage terug te geven. 😉 

Kerstcadeau voor een man tip 1:

SHOP HIER JOUW HAMMAM MASSAGEOLIE VAN RITUALS €13,50

Kerstcadeau voor een man tip 2:

Dupe versie van Happy socks: écht Hema

Sokken horen erbij. Nu zijn de sokken van Happy socks helemaal “in”. Maar gelukkig springen andere merken in om hetzelfde idee goedkoper te verkopen. Dus wil je je vriend blij maken met vrolijke print sokken maar heb je geen budget voor happy socks? koop dan deze versie van de Hema.

p.s. mijn happy socks versie kun je hier zien: 5 kerstcadeau’s voor mannen

Hema 5 pack herensokken €8,-

Kerstcadeau voor een man tip 3:

Let’s play a little tonight.

Ze zeggen dat kinderen de grootste sexblockers zijn, maar de tv/phone/laptop kan er ook wat van! Kom met je hoofd uit de digitale wereld en ga een avondje varen op je zintuigen. Na een snelle rondvraag (bij mijn vriend) is al snel gebleken dat mannen vooral blij zijn met een beetje liefde. En om liefde af en toe eens speels te verpakken vinden ze helemaal de bom!

SHOP HIER JOUW VENETIAANS OOGMASKER €12,30

 

Kerstcadeau voor een man tip 4:

Chocolate says “I love you” so much better then words

Een romantisch, lief en lekker cadeau voor onder de boom. En niet te duur aub. Het antwoord: Chocolade! Ik vond deze kerstbonbons wel heel feestelijk.

KERSTBONBONS 9 STUKS €8,95

kerstcadeau voor een man

Kerstcadeau voor een man tip 5:

Eating is a necessity but cooking is an art

Door onbaatzuchtig te geven en dankbaar te zijn, maken we niet alleen het leven van anderen, maar ook ons eigen leven een stukje mooier. Het kost maar weinig moeite, maar de voordelen voor zowel de gever als de ontvanger zijn immens. Want inderdaad, geven levert ons ook iets op: het maakt ons gelukkig. Het is wetenschappelijk aangetoond dat zowel onze fysieke als mentale gezondheid er wel bij varen. En dat werkt aanstekelijk. Ga jezelf te buiten door de sterren van de hemel te koken. Ik vind Hellofresh hier heel goed bij helpen. Ze komen met lekkere en aparte gerechten waardoor je restaurant waardig bent. De liefde van de man gaat door de maag, dus hier ga je hem heeeeeeeel erg mee verwennen.

SHOP HIER JOUW HELLOFRESH TASTY GIFTCARD

kerstcadeau voor een man

 

Ik hoop dat er iets voor je bij zit!

Niets gevonden wat je inspireerde? Lees dan dit artikel: 5 kerstcadeau’s voor mannen