Bomberjack trend demi lovato

VOORJAAR 2017 BOMBERJACK 2.0

Vorig jaar werd de bomberjack opnieuw aan ons geïntroduceerd en dit jaar gaan we er nog even mee door. Maar zag je vorig jaar nog Bomberjacks die zo uit de 90’s closet kwamen, zie je nu veel meer creativiteit en vrouwelijkheid qua design en materialen. 

Een bomberjack is oorspronkelijk ontworpen voor piloten, daarom wordt het ook wel piloten jasje genoemd. De eerste modellen werden uitgevoerd met een knaloranje voering. Handig, want bij een noodlanding konden piloten de jas binnenstebuiten keren om meer op te vallen.

In de jaren negentig was het een onmisbaar onderdeel van de outfit van gabbers. In 2016 zag je heel Celeb in een bomberjack, en inmiddels is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld van hier en nu.

Bomberjack Kendall en Gigi

Nu zijn we aanbeland in 2017. De ‘bomber’ blijft, maar er zijn wel een paar dingen anders. Allereerst is het een stuk vrouwelijker gemaakt. De materialen zijn speelser, er wordt afgeweken van het model, en er is veel meer kleur! Zie hieronder 6 voorbeelden van de bomberjacks van nu.

Deze jack van Gsus is licht en bloemig. Het is van fijn materiaal, en kan dus goed in de lente/ zomer gedragen worden. Leuk voor op een jurk!

Bomberjack gsus 99,99

Bomberjack gsus 99,99

SHOP DEZE JAS

Bij dit jasje van First and I wordt er afgeweken van het model en ook het materiaal is anders. Het ziet er mooi en comfortabel uit. De prijs is trouwens ook erg fijn! 

Bomberjack First and I 19,95

Bomberjack First and I 19,95

SHOP DEZE JAS

 Gigi Hadid is ook fan van de bomberjack. 🙂

bomberjack gigi hadid

Waar eindigt de bomberjack en begint het baseball jasje? Er is duidelijk een kruisbestuiving tussen de twee.

Bomberjack only €32,95

Bomberjack only €32,95

SHOP DEZE JAS

De Harry bouclé van OPUS, is stoer en heeft een diep blauwe denim look. 

Bomberjack Harry bouclé OPUS 89,95

Bomberjack Harry bouclé OPUS 89,95

SHOP DEZE JAS

Levi’s heeft een hele leuke versie waarbij je beidde kanten kunt dragen! De ene kant heeft een high school look en de andere kant is ijsblauw en heeft daarmee een totaal andere uitstraling. Twee jassen in één.

Bomberjack reversible met borduringen LEVIS €149,95

Bomberjack reversible met borduringen LEVIS €149,95

SHOP DEZE JAS

Wil je een rustigere look creëren staat deze zwarte versie je ook vast mooi! Het is een zachtere en meer vrouwelijke versie van de originele ‘bomber’ vind ik.

Bomberjack WE Fashion €49,99

Bomberjack WE Fashion €49,99

SHOP DEZE JAS

Nu ben ik wel heel benieuwd… Welke vind jij het mooist????