Biodermal P-CL-E crème

Review Biodermal P-CL-E crème

Er is veel positiefs te lezen over de Biodermal P-CL-E crème. En terecht, het is een degelijke crème die beloofd de huid ondersteunt en aanspoort om zelf weer in actie te komen. Al heb ik nog wel één minpuntje..

Voor de probleemhuidjes is de Biodermal P-CL-E vast niet onbekend. Biodermal geeft aan dat 90% van alle Nederlandse vrouwen last hebben van kleine huidproblemen zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. Dat is een hoog percentage! En hoewel niet ernstig misschien, is het tóch vervelend. P-CL-E crème belooft dan de oplossing. Biodermal P-CL-E is verkrijgbaar in een pot, tube en in fluïde vorm. De fluïde is wat dunner. Ik test de dikkere variant in tube. Een gezichtscrème in een tube is een must vind ik. Zo blijft de crème het best geconserveerd zonder dat er allerlei bacteriën en ander vuil via de vingertoppen in de pot komen en zich zo vermengen met de crème en dus weer op jouw gezicht terecht komt! Het is een rijke en dikke crème. Hierdoor smeert het wat minder makkelijker op je gezicht. Even wennen. De dikte van de crème spreekt mij meer aan voor ’s nachts en voor in de winter. Voor in de zomer vind ik het persoonlijk net iets te dik. Dit staat er op de tube:

“Biodermal P-CL-E crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende huidprobleempjes zoals een kwetsbare gevoelige huid, een onrustige, vlekkerige of geïrriteerde huid. P-CL-E crème is een, multifunctionele crème, geschikt voor alle huidtypen en speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra stimulans en ondersteuning kan gebruiken.”

Deze crème is dermatologisch getest en pH neutraal.

Wat zit er in Biodermal P-CL-E creme

  • Vitamine E. Dit helpt de huid zichzelf herstellen. PCLE creme bevat een hoge concentratie vitamine E en is daarom zeer geschikt voor een droge huid. Vitamine E helpt ook tegen de schadelijke effecten van UV straling.
  • PCLE creme pakt ook de droge huid aan, omdat een droge huid niet alleen een tekort heeft aan vocht, maar ook aan noodzakelijke vetten. Deze crème is gebaseerd op een olie-in-water formule.
  • Verder zitten er aminozuren in, die de huid van binnenuit voeden.
  • De crème bevat parabenen en een beetje parfum

ALLE BIODERMAL PRODUCTEN VIND JE HIER

KLIK HIER OM TE SHOPPEN.


Ik ben de P- CL-E crème gaan gebruiken op het moment dat mijn gezicht droog, rood en geïrriteerd aanvoelde. Ik gebruikte de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds, en soms zelfs nog wel een keertje in de middag. Mijn huid reageerde positief op de crème. Daar was ik erg opgelucht over. Eindelijk een crème die mijn huid kan ‘helpen’ om zich zelf weer te herstellen en te beschermen. Je kon de roodheid zichtbaar uit mijn gezicht zien trekken- al duurde dat wel een paar weken. Nu gebruik ik de crème nog steeds om mijn huid te onderhouden en om af en toe te gebruiken bij extra behoefte. Al vind ik het voor de zomer dus wat te dik. Daar zou de fluïde dan mooi van pas komen. Wat ik mis in de crème is dat er helaas geen mineralen oliën en geen SPF in zitten. Omdat de crème al zo rijk en vol is voelt het niet goed om daar nog een laag SPF over heen te smeren omdat de poriën dan wel erg verstopt raken. Afgezien dit minpuntje vind ik het echt een aanrader om in huis te hebben en nog efficiënt in gebruik ook, want het dient niet alleen als dagcrème maar ook als nachtcrème en is ook geschikt voor de mannenhuid!

pssst.. Ik heb ook een review over de Biodermal PCLE serum geschreven. Lees hem hier.

De Biodermal P-CL-E kost rond de €20,00 voor 50ml.

Bestel het hierbiodermal pcle creme fluide


Ik hoop dat je deze review nuttig vond!