maagd

Horoscoop: 3 dingen die je over een Maagd moet weten.

Heb jij veel behoefte aan structuur? Dan is het goed mogelijk zijn dat je veel aarde in je horoscoop hebt. Dit geld niet alleen voor een maagd in zon teken, maar ook als ascendant of als maan teken.

In dit artikel lees je drie unieke maagd eigenschappen. Wist je dat het teken maagd staat voor de oogsttijd? En zich verhoud tot het spijsverteringssysteem? Lees het hieronder.

Maagden zijn bij uitstek gestructureerd. Voor alles hebben zij een ritme ontwikkeld. Maagdmensen hebben een groot onderscheidend vermogen, ze laten zich leiden door een verstandelijke analyse. Sommige zijn ook in staat tot zelfkritiek ze leggen zichzelf als het ware onder een vergrootglas. Maar pas op, te kritisch is ook niet goed dan bestaat de kans dat je een muggenzifter wordt, spijkers op laag water zoeken etc.

1. Maagd geheim: Oogsttijd

Het teken maagd heeft met de oogsttijd te maken. Wat moet ik wel en niet bewaren. Het kaf van het koren scheiden. Het graan wordt van het land gehaald, de akkers weer geploegd. Het symbool van de Maagd is een korenaar, de belofte dat er weer een winter lang voldoende voedsel is.

2. Maagd geheim: Dieet

Maagd gaat ook over het spijsverteringsproces. Dat kan ook toegepast worden op de levenservaringen hoe die te verteren. Wat niet opbouwend is moet worden erkend en herkend en ten slotte opgeruimd worden en uitgescheiden. Het te lang vasthouden van negativiteit en wrok betekent dat de psyche, en vroeger of later ook het lichaam, verstopt, verzwakt en vergiftigd raakt. Hoe het lichaam functioneert is voor veel maagden vaak fascinerend sommige maken er dan ook hun beroep van.

3. Maagd Beroepen van een maagd:

Andere beroepen zijn o.a. boekhouder, accountant, financieel management, eigenlijk al het werk waar precisie en nauwkeurigheid een vereiste is. Omdat maagdmensen zich vooral met de details bezig houden missen ze soms de grote lijnen het overzicht. Vandaar dat dit type liever achter de schermen werkt of 2de vrouw/man is dan de kar te moeten trekken. 

Zij helpen graag anderen, want het feit dat ze nuttig zijn geeft een prettig gevoel. Zij kunnen de eigen dingen opzij zetten om iemand die ze graag mogen een handje te helpen, zodat hij of zij kan doen wat hij of zij graag wil.

De zon gaat het teken maagd in op 23 augustus en blijft daar tot 22 september.

Wil je meer weten over het teken maagd? Of heb je een vraag over jouw persoonlijke horoscoop? Stuur Marjorie gerust een mail voor een online consult.

Herken jij jezelf of een naaste in deze horoscoop? Laat een reactie achter!

Liefs, Marjorie.